We leven gelukkig in een land waar er enorm veel aanbod is aan producten. Zoveel zelfs, dat het soms lastig kan zijn om te achterhalen welke keuze nou voor jou het beste is. Ik heb zelf een drietal websites die ik gebruik voor het vergelijken van aanbiedingen. In deze blog wil ik dit dan ook graag met jullie delen. Door producten goed te vergelijken kun je namelijk een doordachte keuze maken. Daarbij bespaar je hiermee vaak heel wat euro´s. Of dit nou om aanbiedingen gaat voor de dagelijkse boodschappen of voor een grotere uitgave zoals een telefoon; vergelijk je rijk!

Aanbiedingen uit de folders

Voor mijn wekelijkse boodschappen vind ik het fijn om eerst achter mijn laptop te gaan zitten om te kijken naar de aanbiedingen bij verschillende winkels. Met een gezin ben je al snel wekelijks een behoorlijk budget kwijt aan de grotere uitgaven zoals bijvoorbeeld wasmiddel. Op reclamefolder.nl heb je alle aanbiedingen van supermarkten bij elkaar staan. Ideaal! Je kunt door alle folders bladeren om te zien waar je op dat moment het voordeligst uit bent. Schrijf vervolgens op wat je waar moet halen en plan de route naar de winkels. Je bent wat meer tijd kwijt aan voorbereiding, maar hiermee heb ik tot dusver al heel wat kunnen besparen.

Altijd op de hoogte van online acties

Nog zo´n leuke website is aanbieding.nl. Op deze vergelijkingswebsite staan simpelweg aanbiedingen die er vooral online te vinden zijn. Dit is geen website vol afgeprijsde producten, maar je kunt daadwerkelijk zien welke kortingen er op dat moment gelden op verschillende webshops. Wanneer ik zin heb om wat online te shoppen of wanneer ik op zoek ben naar iets specifieks, kijk ik eerst op deze website. Soms blijkt er dan precies een actie te zijn voor dat wat ik wilde hebben. Voor mij werkt dit toch overzichtelijker dan wanneer ik op internet zoek naar een bepaald merk of een specifiek product. Er zijn zoveel aanbieders dat ik er dan al snel geen zin meer in heb. Op deze manier kun je gericht zoeken en vergelijken.

Telefoons vergelijken

Laatst heb ik een nieuwe telefoon gekocht. Bij het uitzoeken welke telefoon ik graag wilde en wat daarvoor het beste abonnement was kwam ik uit bij de website telefoonabonnement.nl. Hier kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een mobiele telefoon vergelijken. Je ziet dan een actueel overzicht van de beste toestellen op dit moment en de prijzen voor deze telefoons. Daarbij zie je gemakkelijk de beste aanbieder voor dat toestel. De website vergelijkt de telefoons met behulp van bekende telefoonaanbieders en deze gegevens worden dagelijks bijgehouden. Zo weet je precies welke opties er zijn en wat voor jouw de meest aantrekkelijke keuze is. Dit heeft mij uiteindelijk veel zoekwerk bespaard.