Lekker buitenspelen is voor kinderen van alle leeftijden een hele fijne en ook vooral belangrijke activiteit. Wanneer je een mooie tuin tot je beschikking hebt is het aanschaffen van een Salta trampoline van Godu een hele fijne optie om de kinderen urenlang speelplezier te bezorgen! En niet alleen de kinderen kunnen zich uitleven op deze trampoline; de trampolines zijn ook berekend op gebruik door volwassen. Jij kunt je dus ook heerlijk uitleven, springen en salto’s maken op deze Salta trampoline. Je kunt hem zelfs gebruiken om er een heuse work-out op te doen!

Veilig en duurzaam

Met de aanschaf van een trampoline is het belangrijk dat je let op een aantal aspecten. Zo is het essentieel dat de trampoline van je keuze aan alle veiligheidseisen voldoet. Ook wil je natuurlijk een stukje kwaliteit aanschaffen en is het prettig als je trampoline lang meegaat en gemaakt is van duurzame materialen. Bij deze trampoline staat de veiligheid altijd op de eerste plaats. Juist door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen kan de veiligheid van deze trampoline worden gewaarborgd. Zo ben je verzekert van urenlang speel- en springplezier voor zowel jezelf als je kinderen. De trampolines hebben allemaal een dikke veiligheidsrand en een langere rok dan gebruikelijk. Deze dient als referentie waar je moet springen en kan je opvangen als dat nodig is. Je kunt deze in verschillende kleuren bestellen.

Soorten en maten

Je kunt verschillende soorten en maten trampolines aanschaffen. Zo heb je keuze uit een comfort, combo, junior, fitness, excellent ground, royal baseground, premium black en first class edition. Elke trampoline heeft zijn eigen eigenschappen en zo heb je dus een ruime keuze! Kies je bijvoorbeeld voor een trampoline die moet worden ingegraven in de tuin voor het ultieme springcomfort, of kies je voor een kleine versie zodat de allerkleinsten zich lekker kunnen vermaken op de trampoline? Of ben je wellicht een vergevorderde springer en doe je jouw work-outs op de trampoline? Dan kun je kiezen voor de fitness editie. Voor iedere wens is er een trampoline beschikbaar. Ook is het mogelijk om verschillende accessoires bij te bestellen. In de webshop vind je bijvoorbeeld verschillende weather covers om je trampoline te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden of je kunt er nieuwe veren bestellen, wanneer deze aan vervanging toe zijn. Met een Salta Trampoline van jouw keuze weet je in ieder geval zeker dat je kwaliteit in huis haalt en veel spring- en speelplezier.