Een mooie woning is voor veel mensen belangrijk, voor mij ook. Iedereen heeft andere wensen en dat is ook juist leuk. Ik houd zelf van een moderne inrichting, dus heb dan ook lekkere felle kleur op de muur. Maar een combinatie van zwart en wit heb ik ook overwogen. Er is heel veel mogelijk wanneer je even gaat kijken naar de accessoires en uiteraard is het verstandig om niet te lang te wachten met het aanschaffen van de juiste meubelen. Waar je echter ook vooral op moet letten is de sfeer in huis. Je kunt een gezellige, huiselijke sfeer creëren door bijvoorbeeld planten toe te voegen, foto’s en andere persoonlijke eigendommen. Een huis wordt dan echt je thuis! Naast al deze toevoegingen voor het interieur is ook de verlichting een echte sfeermaker. Ik en steeds meer mensen met mij kiezen voor led lampen, omdat deze lange tijd meegaan en natuurlijk ook gewoon heel mooi licht geven. 

Goede dimbare spotjes

In de woonkamer is het handig om te zorgen dat het licht ook minder fel kan schijnen. Het is uiteraard van belang dat je kiest voor goede kwaliteit. Met led inbouwspots dimbaar 230v zit je altijd goed. Dit licht kun je namelijk zelf afstellen. Een romantisch avondje of een film kijken is dan meteen een stuk gezelliger. En wanneer je gaat eten of aan het werk bent, is het natuurlijk handig om weer wat meer licht te hebben. Deze spotjes hoef je niet met een transformator aan te sluiten. Je kunt alles gewoon installeren op 230 volt. Bekijk ook goed de plek waar de spotjes ingebouwd gaan worden. Het plafond is de voordehand liggende keuze, maar je kan ook kijken naar goede vloerspots en het is daarnaast handig om bepaalde elementen in de woonkamer wat extra licht te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de boekenkast of aan het tv meubel. Wanneer je extra spots in de kasten installeert, zijn alle kostbare boeken goed te zien. 

Verlichting in de carport

Een groot voordeel van de dimbare spotjes vind ik dat ze ook in de carport geplaatst kunnen worden. Ook in deze ruimte is het belangrijk om mooie verlichting toe te voegen, zodat je ziet waar je de auto parkeert. De spotjes zijn spatwaterdicht en daarom alleen geschikt voor droge ruimtes. Je zult merken dat je niet meer zonder kunt op het moment dat je eenmaal de verlichte carport bent binnengereden. Door al deze toepassingen is het een goed idee om alvast wat extra spotjes in huis te halen!